Een fotoreportage van Hanne Willemen Photograpy  - €35,00 EUR Advertentie nummer: 849Advertentie Veiling informatie

 
Aantal keer bekeken: 1207

Beschrijving:

Bij Hanne Willemen Photograpy is het mogelijk een fotoshoot te boeken om je paard (en jijzelf) op z’n mooist vast te leggen. Met mijn spiegelreflexcamera probeer ik de mooie band tussen mens en dier vast te leggen en ik hoop dat ik met mijn foto's die band kan tonen.

Mocht je een fotoreportage bij mij willen boeken dan bespreken we samen een geschikte datum.
Het is aan jou om te kiezen welke soort foto's / welk thema je wil doen. Vergeet het zeker niet te vermelden, dan kunnen we samen nadenken voor meer ideeën.
Het is mogelijk om materiaal bij mij te huren, zoals bloemen kransen en verf.

Als je gekozen hebt voor een reportage Deluxe of een groepsreportage, kan je ook rijden tijdens de fotoshoot. Indien je actiefoto's wil van je paard, kan je hem longeren of in een weitje los laten lopen. (de draden kan ik wegwerken met Photoshop). Mocht je geen draden en/of paaltjes hebben, kan ik daar ook voor zorgen. Je paard moet er wel gewend aan zijn, zodat hij/zij zeker niet zal ontsnappen.

Na afloop krijg je binnen de 2 weken de foto's doorgestuurd. Afhankelijk van welke soort reportage je hebt geboekt, kan je uit de reeds doorgestuurde foto's de foto('s) kiezen die je op groot formaat, zonder logo zou willen hebben. Deze mag niet op sociale media worden gepost, maar is geschikt om te laten afdrukken. Ook is het mogelijk om meerdere foto's bij te bestellen.

Naast het fotograferen van paarden teken ik ook paarden in opdracht.
Wanneer je een fotoshoot boekt bij mij, krijg je automatisch 40% korting op de prijzen van een kunstwerk van je paard. Je kan dan één van de foto's, die door mij gemaakt werden, laten tekenen/schilderen.

Tarieven, mogelijkheden en formaten zijn te vinden op mijn website.
Neem voor mijn werk en opdrachten eens een kijkje op mijn website en mocht je vragen hebben, neem gerust contact met mij op.

Met vriendelijke groet,

Hanne Willemen