Tekeningen en schilderijen van paarden  - €55,00 EUR Advertentie nummer: 847Advertentie Veiling informatie

 
Aantal keer bekeken: 1195

Beschrijving:

Hoe bijzonder is het om een prachtig schilderij of tekening van jouw eigen paard aan de muur te hebben dat speciaal met veel aandacht voor jou geschilderd of getekend is? Iris van Meijl is gespecialiseerd in het schilderen en tekenen van paarden.

Bij het maken van een schilderij of tekening wordt er erg nauwkeurig en met veel aandacht gewerkt om jouw paard zo karaktervol mogelijk op doek te zetten.

Als je een schilderij wilt laten maken van jouw paard kun je een foto aanleveren van goede resolutie of kun je Iris foto's laten maken. Als je foto's wilt laten maken in combinatie met een schilderij krijg je 50% korting op één van de fotoshoots naar keuze. De prijs van het schilderij wordt bepaald aan de hand van de grootte van het schilderij en de gewerkte aantal uren.

Bij een schilderij is er veel mogelijk. Er vindt overleg plaats over de stijl en de achtergrond van het schilderij. Ook zijn er veel verschillende groottes mogelijk. De grootte van het schilderij kan het beste bepaald worden door te kijken naar de grootte van de ruimte waar het komt te hangen. Of een schilderij vierkant, verticaal of horizontaal moet worden hangt af van afbeelding die je geschilderd wilt hebben.

Ook is het mogelijk om een voorkeur te geven aan een bepaalde stijl waarin je het geschilderd wilt hebben. Iris kan je hierin goed adviseren.

Voor een schilderij wordt standaard de beste kwaliteit linnen en olieverf gebruikt. Ook wordt het schilderij vernist met glansvernis om het te beschermen tegen licht en vuil. Dit is inbegrepen bij de prijs.

Schilderijen worden in opdracht gemaakt vanaf €350 (incl. btw). Het exacte bedrag hangt af van de grootte van het canvas, de moeilijkheidsgraad van de afbeelding, de achtergrond die geschilderd gaat worden en het aantal uren. Vooraf kan Iris van Meijl, wanneer de afbeelding en de grootte van het canvas bekend is, een prijsindicatie geven.

Iris heeft ongeveer 3 maanden nodig om het schilderij te schilderen. Het schilderij wordt eerst nauwkeurig opgezet en vervolgens geschilderd. Iris kan geen specifieke levertijd geven aangezien ze goed de tijd wil nemen om het schilderij zo perfect en mooi mogelijk te kunnen schilderen. Olieverf heeft lang nodig om te drogen waardoor het vaak een paar weken kost voordat het goed droog is. Wanneer het goed droog is wordt het volledig vernist met glansvernis. Iris houdt je tijdens het proces op de hoogte door middel van foto's.

Voor meer informatie en prijsindicaties kun je terecht bij 'Schilderijen in opdracht' op de website.

Voor tekeningen worden professionele materialen en papier gebruikt. Je hebt de keuze uit de materialen grafietpotlood pastelpotlood of kleurpotlood. In overleg kan er ook een combinatie van materialen gebruikt worden.
Ook hier zijn een aantal goede foto's nodig, Iris kan ook foto's komen maken dan ontvang je 15% korting op een shoot.

Neem gerust een kijkje op de website voor alle informatie of neem contact met mij op voor je vragen.

Groetjes Iris


  • Grafietpotlood
  • Olieverf op linnen
  • Olieverf op katoen