Trailerladen.com - Janneke Buddendijk  - nvt Advertentie nummer: 810Advertentie Veiling informatie

 
Aantal keer bekeken: 1397

Beschrijving:

Trailerladen kan frustratie en spanning met zich meebrengen. Bij jou en je paard. Dit kan ervoor zorgen dat je in lastige situaties terecht komt.
Iedereen krijgt vroeg of laat te maken met trailerladen. Je wilt erop uit trekken met je paard, op concours gaan of de situatie doet zich voor dat je onverwacht naar de dierenarts moet.

Trailerladen kun je leren. Iedereen. Trailerladen staat niet op zichzelf. Problemen kunnen op verschillende gebieden ontstaan. Daarom is het goed om te onderzoeken hoe en waarom je tegen problemen aanloopt.
Wanneer trailerladen veilig en rustig verloopt, kunnen jullie samen alle kanten op.

Kenmerkend en uniek aan de methode van Trailerladen.com zijn:
- Theorie over jouw eigenschappen als leider
- Basisvaardigheden voor vertrouwen en respect
- 5 trailer train-oefeningen: inladen, uitladen, blijven wachten, afsluiten en vervoeren.

Heeft jouw paard moeite om de trailer in te gaan?
Trailerlaadproblemen ontstaan vaak uit een gebrek aan respectvol leiderschap of een opgelopen trauma (een 'bang' paard). Daarom draait het bij Trailerladen.com -naast de daadwerkelijk methode bij de trailer- om de omgangsvorm met je paard. Wanneer deze bewust en duidelijk zijn, is de weg naar succesvol trailerladen geen probleem meer.

De sessies:
We bieden de mogelijkheid om aan huis of op stal te komen voor training in de vorm van privésessies.
Tijdens deze sessies worden alle 5 stappen van de methode behandeld, totdat het paard en de eigenaar deze voldoende beheersen.

De training:
Een volwaardige training duurt gemiddeld 4 sessies. Trailerladen.com biedt de mogelijkheid om één sessie af te spreken.
Tijdens deze sessie wordt kennis gemaakt met de instructeur, de methode en wordt een analyse gemaakt van het trailerlaadprobleem.

Kosten:
Pakketprijs €500 voor 4 sessies + reiskosten €0,30 p/km

De verbinding tussen paard en ruiter is bepalend voor het welzijn van beiden. Ook voeding en huisvesting zijn van essentieel belang. Problemen worden holistisch, vanuit het geheel, bekeken en opgelost. Of het nu om het paard gaat of om de ruiter. Door naar alle facetten van een probleem te kijken, komt de werkelijke oorzaak van het probleem naar boven. Van daaruit kan opnieuw groei ontstaan. Groei in balans, plezier en samen zijn.

Loop jij tegen problemen aan? Janneke kijkt graag met je mee. Vanuit haar hulpbronnen zet ze jou en je paard weer in jullie kracht.

Op de website is alle informatie over tailerladen te vinden, zo ook over de mensen die er achter zitten.

Wil je eerst kennismaken met de mensen achter Trailerladen.com? Ze staan je graag te woord en luisteren naar wat je nodig hebt!
Mail of bel daarom gerust.


Videos