Stichting Dierenopvang Savanah  - nvt Advertentie nummer: 934Advertentie Veiling informatie

 
Aantal keer bekeken: 979

Beschrijving:

Stichting Dierenopvang Savanah is een stichting die opkomt voor verwaarloosde, mishandelde en achtergestelde dieren. Wij, Marc en Peggy Housen, begonnen jaren geleden met de opvang van twee verwaarloosde paarden. Binnen enkele jaren groeide de stichting uit tot een grote dierenopvang, die inmiddels een veilig thuis biedt aan ongeveer 400 dieren. Samen met een tiental vrijwilligers doen wij er alles aan om onze dieren zo goed mogelijk te verzorgen. Naast onze kippen, hanen, ganzen, geiten, konijnen, eenden, duiven, kalkoenen en hangbuikzwijntjes, bieden wij onderdak aan 11 paarden.

Voor paarden en andere dieren die goed genoeg zijn voor herplaatsing, zullen wij alles doen om een nieuw, warm en liefdevol plekje te vinden. Dit is echter een zeer moeilijke opgave, zeker bij paarden, gezien de hoge onkosten die daarbij komen kijken. Al onze huidige paarden zijn al meerdere keren in de problemen geraakt, waardoor wij uiteindelijk hebben besloten om ze een definitief onderdak bij ons te bieden.

Voor ons staat levenskwaliteit van de dieren voorop en daarom laten wij ons door gespecialiseerde artsen raadplegen, of het nu om een paard, varken, kip of een ander dier gaat. Jullie kunnen je voorstellen dat de opvang van al deze dieren ontzettend veel geld kost. Stichting Dierenopvang Savanah is compleet afhankelijk van donaties en giften. We hopen dan ook dat we jullie met ons verhaal kunnen overtuigen een donatie te doen, zodat wij ons werk kunnen voortzetten.

Naast een donatie is het mogelijk een paard of een ander dier op afstand te adopteren. Hierover kunnen jullie meer vinden op onze website www.stichtingdierenopvangsavanah.nl.

Veel liefs, Marc, Peggy en al onze dieren