Over mij


Het gezicht, maar vooral het verhaal achter deze website.


Mijn naam is Marja van Keulen en ik heet je van harte welkom op mijn website Paardenetc.nl. Ik ben inmiddels alweer heel wat jaren besmet met het paardenvirus. Ik begon op mijn negende met rijden en heb eerst een aantal pony's en paarden gehad voordat mijn huidige paard Zada op mijn pad kwam. Vier jaar later voegde ik daar nog een merrie aan toe genaamd Cassidy.


Bruin paard

De aanleiding voor deze website

Zada is voornamelijk de aanleiding geweest, waarom ik deze website begonnen ben. Met haar heb ik een lange (medische) zoektocht achter de rug die startte toen ze zes jaar oud was. Met vage klachten ging ik met haar naar de dierenarts. Dit leverde helaas geen succes verhalen en ik werd genoodzaakt andere wegen in te slaan. De zoektochten op het World Wide Web naar alternatieven konden beginnen…

Ik kwam veel mogelijkheden en behandelingstechnieken tegen, van velen wist ik het bestaan niet eens af. We kwamen in een traject terecht van zoeken, vinden en uitproberen dat heeft een aantal jaar geduurd voordat we bij iemand terecht kwamen waarbij de behandelingen wel effect hadden. Eindelijk resultaat!


Waarom is er niet een website waar alle hippische diensten en producten op staan?
Een eigenaar kan op één plek zien wat er allemaal wordt aangeboden en een ondernemer kan makkelijker gevonden worden. Dat zou iedere paardenliefhebber toch aan moeten spreken?!




Aanbod op één plek kunnen vinden

Als je ergens naar op zoek bent wil je dat zo snel en makkelijk mogelijk kunnen vinden. Je wilt je tijd niet verdoen aan tijdrovende World Wide Web zoektochten. In mijn zoektochten heb ik vaak gedacht; "dit moet toch anders en makkelijker kunnen?!" Iedere dag komen er websites bij, het wordt steeds moeilijker om producten, diensten en informatie gemakkelijk en snel te vinden.

Op paardenetc.nl wil ik zoveel mogelijk diensten en producten verzamelen, handig voor de paardenliefhebber maar ook voor de hippische ondernemer. Alles wat paard en ruiter-gerelateerd is mag worden aangeboden, zodat jij makkelijk kunt kijken en vergelijken én dat allemaal op één website.


Bruin paard


Het zou Zada enorm hebben geholpen als ik de juiste hulp voor haar makkelijker en eerder had kunnen vinden.
Was er toen een website als Paardenetc.nl dan was mij dat ongetwijfeld gelukt.



Kijken en vergelijken

Als paardeneigenaar ben én blijf je altijd op zoek naar het beste voor je paard. Een andere stal, hoefsmid, tandarts, osteopaat, instructeur, iedereen switcht wel eens maar dat brengt vaak wel zoektochten met zich mee. Want stel, je gaat verhuizen van Groningen naar Breda en... natuurlijk neem je je paard mee. Dan moet je om te beginnen op zoek gaan naar een andere stal en dat is nog niet zo eenvoudig. Er zijn heel veel websites en het aanbod is over al deze websites verdeelt, wat het zoeken niet gemakkelijker maakt. Met paardenetc.nl wil ik een website aanbieden met een zo breed en compleet mogelijk aanbod, een plek waar alles te vinden is.


Zoeken, vinden en aanbieden allemaal op één website zodat jij keuze hebt en de beste keuze voor jouw paard kunt maken. Paardenetc.nl helpt je daar graag bij.



Groetjes Marja