Uitleg

Uitleg over de rubrieken

De indeling heeft 3 rubrieken die onderverdeeld zijn in afdelingen en daaraan hangen subafdelingen.
De 3 rubrieken zijn:

Voor Paard
Deze rubriek bevat afdelingen die weer zijn onderverdeeld in subafdelingen, allemaal gericht op het paard.
Als je bv. een tandarts, pensionstal of osteopaat voor je paard zoek, vind je die onder deze rubriek.

Voor Ruiter
Deze rubriek bevat ook afdelingen die weer zijn onderverdeeld in subafdelingen, allemaal gericht op de ruiter.
Als je bv. op zoek bent naar instructie, een wedstrijdjasje of een rijvakantie vind je die onder deze rubriek.

Gratis Rubrieken
Deze rubriek bevat de volgende 7 afdelingen:


Strandritten
Deze afdeling is onderverdeeld in de kustprovincies, hier kan je vinden welke stranden er toegankelijk zijn voor paarden en wanneer.
Ook kan je hier vinden waar er geparkeerd mag worden met de trailer of vrachtwagen. We nodigen iedereen uit een advertentie van 'zijn' of 'haar' strand te plaatsen zodat alle stranden hier uiteindelijk op vermeld worden. Een advertentie blijft 360 dagen staan, daarna volgt een verlengingsmail, uiteraard kosteloos.


Bosritten
Deze afdeling is onderverdeeld in alle provincies, hier kan je bossen (en route's ) vinden die toegankelijk zijn voor paard en ruiter.
Ook word er aangegeven waar er geparkeerd mag worden met de trailer of vrachtwagen. We nodigen iedereen uit een advertentie te plaatsen van het bos waar je altijd gaat rijden met je paard zodat alle bossen hier uiteindelijk op vermeld worden. Een advertentie blijft 360 dagen staan, daarna volgt een verlengingsmail, uiteraard kosteloos.


De oefenlocatie’s
Deze afdeling is onderverdeeld in de provincies, hier kan men oefenlocatie's vinden door het gehele land. Het kan gaan om een maandelijks oefenparcours op een manege, oefendressuur locatie's op de club, een oefencross op een stal die de hele zomer toegankelijk is enz. Zodat iedereen kan zien waar en wanneer er de mogelijkheid is om te oefenen en wat er geoefend kan worden.
We nodigen iedereen uit die een oefenlocatie heeft of weet, een advertentie te plaatsen zodat iedereen hiervan op de hoogte is. Een advertentie blijft 360 dagen staan, daarna volgt een verlengingsmail, uiteraard kosteloos.


Evenementen
Zijn speciaal bedoeld om iedereen te laten weten waar er wat te doen is, denk bv. aan een georganiseerde bosrit of wedstrijd voor het goede doel. Clinics op jouw club, een 2e hands paarden spullen markt door je rijvereniging georganiseerd, een open dag van jouw pensionstal enz. Iedereen mag een advertentie hierin plaatsen, de duur staat op 30, 90 of 180 dagen. Daarna volgt een mail om indien nodig te verlengen, uiteraard kosteloos.


Goede doelen
Staan op deze pagina uitgelegd, je vindt er alles over de instanties met een doorverwijzing naar hun website. Dit kunnen stichtingen zijn uit Nederland maar ook het buitenland gericht op paarden en pony's. Ben je zelf actief in een stichting of weet je een stichting/goed doel die nog geen vermelding heeft? Plaats deze er dan bij! Alle soorten en maten, klein of groot zijn ze gericht op paarden en pony's? Dan zijn ze van harte welkom. Een vermelding/advertentie blijft 360 dagen staan, daarna volgt een verlengingsmail, uiteraard kosteloos.


Paard ter Adoptie
Hier mogen paarden en pony's aan toegevoegd worden die via een stichting of goed doel worden aangeboden voor adoptie of herplaatsing. Wij willen er op deze manier aan bijdragen dat herplaatsbare paarden en pony's een fijn nieuw thuis vinden en er ruimte gemaakt kan worden voor een ander paard in nood. Heb jij of weet jij een instantie/goed doel die hier ook graag gebruik van zou willen maken? Laat het hen of ons gerust weten. De advertentieduur van deze afdeling staat op 180 en 360 dagen, daarna volgt een verlengingsmail, uiteraard kosteloos.


Vermiste viervoeters
Deze afdeling is ingericht voor vermiste paarden en pony's die sinds korte of langere tijd vermist worden. Maar ook als je jouw dier uit het oog bent verloren bv. door een verkoop of niet nagekomen afspraken is dit de plek om een oproep te plaatsen. De advertentieduur van deze afdeling staat op 180 en 360 dagen, daarna volgt een verlengingsmail, uiteraard kosteloos.


Let op!
De afdelingen Goede doelen en Paard ter Adoptie mogen alleen door stichtingen en goede doelen gebruikt worden. 

Voor de gehele Gratis Rubriek geldt dat wij de advertenties eerst moeten goedkeuren. De advertentie kan gewoon door jou aangemaakt worden, echter zal deze na ons goedkeuren, pas daadwerkelijk geplaatst worden en zichtbaar zijn op de website.