Mijn missie


Mijn droom

Ik droom van een wereld waar mens en paard elkaar begrijpen en in harmonie met elkaar samenleven. Waar de juiste producten en diensten, kennis en bewustwording ervoor zorgen dat onze paarden langer heel blijven, en hun gemiddelde gezonde leeftijd omhoog gaat.


Visie

Alle paardeneigenaren en ruiters willen het beste voor hun paard. Als zij de juiste kennis hebben, makkelijk en snel toegang hebben tot het beste aanbod en de beste hulp, dan zullen zij de juiste keuzes maken.


Missie

Ik wil paardeneigenaren en ruiters helpen in hun zoektocht naar een gezond en blij paard. Ik wil hen bewust maken van wat zij zelf kunnen doen, hen nieuwsgierig maken naar het waarom achter een product of dienst en hen verbanden laten zien tussen voeding, huisvesting, training en gezondheid.


Merkbelofte

Denk je aan paarden? Dan denk je aan paardenetc.nl. Samen met specialisten en andere ervaringsdeskundigen breng ik al het kwaliteitsaanbod bij elkaar op één plek. Zo vind jij makkelijk de juiste keus voor jouw paard.


Unieke kracht

Ik weet uit eigen ervaring hoe het is om niet te weten hoe je de problemen van je paard kunt oplossen. Was er toen een plek als Paardenetc.nl, dan had ik mijn paard veel sneller kunnen helpen. Die ervaringen deel ik graag met jou. Ik neem je mee in mijn zoektocht naar feiten en fabels en help jou om andere keuzes te maken. 


Ambitie

Paardenetc.nl is hét startpunt voor iedere paardenliefhebber die het beste met zijn paard voor heeft. Eén centrale plek waar al het kwaliteitsaanbod te vinden is.


Toekomst

Paardenetc.nl is dé website als het gaat om paarden. Vraag & aanbod vind elkaar gemakkelijk. Er is méér dan voldoende informatie te vinden om blije en gezonde paarden te hebben en ze gezond en blij te houden. De gemiddelde leeftijd van een paard is van 7 naar 37 gegaan. Stichtingen en goede doelen hebben ontzettend veel kunnen doen met de donaties die afkomstig zijn van de advertentiekosten.