Plaats een advertentie

Kies een advertentieduur

Kies hieronder een advertentieduur voor jouw advertentie, indien je een advertentie wenst te plaatsen in de Gratis Rubriek kies dan voor optie D: Gratis Rubriek


Kies een categorie

Kies een categorie voor jouw advertentie:

  • Voor paard
  • Voor ruiter
  • Gratis rubrieken

AdvertentiegegevensPrijs Informatie


Contact informatie
Kaartoverzicht

De velden hieronder zijn optioneel en worden gebruikt om de locatie van jouw product of dienst op een overzichtskaart te plaatsen (je hoeft deze velden dus alleen in te vullen als je van deze kaart gebruik wilt maken)

Upload afbeelding / bestanden Instructies

Gebruik deze pagina om foto's bij uw advertentie te plaatsen. U kunt bij "select file" een foto vanaf uw computer te selecteren. U kunt een titel bij uw foto intypen en op de upload button klikken.

Note: De eerste foto in onderstaand overzicht zal hoofdfoto bij uw advertentie worden geplaatst.

Tip: U kunt de volgorde van de foto's veranderen door op de betreffende foto te klikken en deze naar de gewenste plek te slepen.

Gebruik 0 van 20 afbeeldingen
Selecteer bestanden

Upload youtube video Instructies

Gebruik dit gedeelte om een youtube filmpje aan uw advertentie te koppelen. Voegt u de youtube URL van het gekozen filmpje in en klik dan op ‘voeg video toe’. Als de video is geverifieerd door het systeem zal de video verschijnen in het invulveld. Controleert u eerst of het de juiste video is die u heeft selecteerd.

U kunt de code van een youtube video vinden op de volgende wijze: Klik bij het gekozen filmpje op het ‘share’ knopje (onder de video). En kopieer dan de URL. De URL ziet er ongeveer zo uit: http://youtu.be/xk3BvNLeNgw?list=PL269B827E21C20BAD

U kunt de gehele URL erin plakken of enkel het stukje dat dikgedrukt is.

Tip: Als u een verkeerde code heeft ingevoegd kunt u deze gemakkelijk aanpassen door de ingevoegde code te vervangen met de correcte URL en klik dan op ‘veranderingen doorvoeren’. Om een video te verwijderen klik je op de rode X bij de desbetreffende video.

Extra informatie: De video wordt op kleiner formaat weergegeven in het voorbeeld van de advertentie. Op de uiteindelijke pagina zullen ze op groter formaat weergegeven worden.

Voeg video toe
Video: 1
Youtube video ID of URL

Leeg
Video: 2
Youtube video ID of URL

Leeg
Video: 3
Youtube video ID of URL


Advertentie opties

Hieronder vindt je extra opties om jouw advertentie meer op te laten vallen.

€0,00 EUR
Plaatsingskosten (kies hieronder een extra optie of klik op "opslaan en verder")
€7,50 EUR
€5,00 EUR
€15,00 EUR
€27,50 EUR